torsdag 1. april 2010

God påske

Ønskes til alle fra oss tre på Sørlandet :)
I år feirer vi vår første påske i vårt nye hjem. Ble best sånn med tanke på lille Benedicte Sofie. Lang tur på få dager. Foreldrene og broren til Sølve har tatt turen ned til oss i dag, så vi feirer den iallefall ikke alene.

Etter sterkt ønske fra Benedicte så har vi sendt oppover påskehilsen til bestemor og bestefar, tante og onkel. Men, posten satte selvfølgelig en stopper for at de kom fram til tide. Så de kan vel se fram til å kose seg med litt påskeegg etter påske også ;D


Her nede regner det og er ganske tåkete, så jeg krysser fingrene for at det til tross for triste værmeldinger titter fram ei sol slik at jeg får starta grillsesongen! ;)
Pølsene er kjøpt inn, grillen lokalisert og verandaen venter ivrig på å bli tatt i bruk :)

Ettersom Benedicte Sofie var så flink når hun fikk vaksinen denne uka, kjøpte Sølve en leke til henne. Og dere kan tro den falt i smak! (Hu har småsmakt litt på lignende leke på helsestasjonen tidligere).






1 kommentar:

  1. Skulle gjerne vært sammen med dere nå ja. Men vi tar en tur senere i vår. Klem til Benedicte som ser ut til å kose seg med den nye leken. Kjempeflotte egg. Eggene blir grei å finne over påske også, #%&+!*'¤/ stor takk til posten, som står på for å levere...

    SvarSlett