tirsdag 3. januar 2012

Riktig godt nyttår ønskes dere alle!

Det har blitt lite blogging den siste tiden, og det koslige er at det er mange som har spurt om det ikke kommer noe mer snart. Kjempe koselig faktisk!
Julepynta barnerom
Det har vært en turbulent tid den siste tiden, og oppi det hele så var vi i gang med oppussing av kjøkkenet. Men, vi kom i mål på en måte til slutt. Kjøkkenet var fullt brukbart til julaften. I år hadde vi besøk av Sølves foreldre, og vi var til tider stressa for om det ble mulig å lage julemiddagen. Men, ting kom på plass etterhvert. Så det ble servert pinnekjøtt og riskrem! Til og med nytraktet kaffe!
De første dagene ble de nemlig servert pulverkaffe. Men, vi fikk sånn smått flytta inn rett før jul :)

Også kjøkkenet til Benedicte ble flytta litt på.

Jula kom da hos oss også, og vi prioriterte veldig kos for Benedicte. Vi kom ikke så langt som å bake pepperkaker eller sette opp pepperkakehus, men jeg tror vi hadde en fin jul alle sammen fordi. Huset var ikke vaska i hver krinkel og krok, og vi hadde faktisk ingen hjemmelagde julekaker. På selveste julaften rulla jeg ut noen stenger av ferdig kransekakemasse, slik at vi hadde litt til riskremen. Men, de ble gode de også!

Kjekt med bestemødre som strikker grytekluter, klær  og annet ustyr.
Benedicte Sofie fikk i midten av desember pynta et tre på rommet sitt, med julepynt sendt helt fra Filipinene. Sølves bror befinner seg for tiden der hos sin kjære.


Også gynegesten fikk sin dose julepynt.



Tusen takk for julepynten, det falt virkelig i smak hos Benedicte Sofie!

Ettersom vi er utrolig fornøyde med de ansatte i Benedictes barnehage, ville vi gi de en liten overraskelse før jul. Så jeg smekka sammen noen "medisinposer" (les:godteposer) og pakka inn med litt stearinlys og en liten julestjerne til alle på hennes avdeling.
Kjempe koselig og gi, så håper vi at de likte det også :)



Pakka det inn i litt cellofan til hver enkelt.

Vi har med andre ord hatt noen fine uker, innimellom sykdom, kjøkkenbygging, stress og mas. Og det som har gleda noe enormt er de koselige julekortene som har komt i postkassen.
Tusen takk for alle sammen, det er SÅ koselig! :)

Selvfølgelig pynter vi opp med kortene til jul! :D


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar