søndag 5. september 2010

Barnehagestart

Nærmer seg altfor fort! Oppstart er allerede i morgen, og jeg er småsjokkert og forundra over hvor permisjonen har blitt av.
Nå er det plutselig tid for foreldremøter (HJELP!), barnehagevogn, og ytterklær i alle slags mulig former, fasonger og forfatninger.
Vi har anskaffet en hel masse ting, som vi ikke aner om vi får bruk for. Men, vi innbiller oss det at det skal bli en lettere barnehagehverdag med alt dette.
Det er vel ikke å stikke under en stol at vi ikke har den bangeste anelse om hva som venter oss, og hva som er best for ditt og datt.
Barnehagen kommer nok derfor til å tro at vi tenker å flytte permanent inn når vi kommer med flyttelasset. Men, vi sparer dem en dag. I morgen kommer vi kun med jenta og oss selv.

Får dele deler av de nyinnkjøpte plaggene til Benedicte;

 
Litt ull må til :) Tøflene er allerede tatt i bruk og godkjent!

 Måtte få seg en ny vinterjakke som vi kan bruke til/fra barnehagen. (Så får vi se hvor praktisk det blir;)

Snille mamma (min mamma) har strikka ullbukser til Benedicte

Ny reimadress :)
To-delt regntøy fra Skogstad, selvfølgelig lilla med matchende sydvest og votter.
Regntøy med fleece.
Fleece og ulldress
Og en fleecedress fra skogstad med sølvdetaljer ;D

Så har vi kjøpt inn simo kombivogn (sådan temmelig slitt og ikke akkurat vasket) som vi tenker å bruke som sovevogn i barnehagen. En runde med støvsuger og litt vasking så håper vi den vil duge. 
Stonz er innkjøpt, og en haug med merkelapper er klare for påstrykning. Jeg har forøvrig ikke merka ett eneste plagg enda. Barnehagen starter jo tross alt ikke før i morgen.
Barnehagesekken ble en Bergans sekk, rosa. Farge etter Sølves ønske, jeg ønska den helst i lilla. Men, Sølve må få viljen der :)
Ja, som dere skjønner vi har kjøpt inn en hel del og det kommer nok til mer etterhvert, og vi håper Benedicte Sofie vil trives godt i barnehagen med alt nødvendig og unødvendig utstyr.

Ellers skjer det vel en hel del her hjemme om dagene på godt og vondt. Tiden strekker absolutt ikke til til alt man skulle/burde/ønsker å gjøre. Men, Benedicte Sofie har iallefall fått prøvd seg på fingermaling! 

Ivrig kan man si!

Og sånn ble resultatet! Selvfølgelig sitter jeg og Sølve igjen med følelsen av at vi har et gryende malertalent i hus!

Selv driver vi og klasser med maling også, men da i større skala. Vi har revet ut to lag med gulv i storegangen, og maler nå veggene. Fra gult til antikhvit. Det tar tid, men vi ser et liiiiiiiiiiite lys i tunnelen. Enda har vi strøk to på vegger og dørlister igjen. Så må vi få på plass det nye gulvet. Håper det blir så fint som vi tenker at det blir.
Kommer tilbake med flere bilder når vi er ferdige, men her får dere se et liiiite glimt av prosjektet.
Mamma og pappa var her i nesten to uker etter vi kom hjem fra Kypros, og det har vært kjempe koselig å ha de på besøk. Noe Benedicte også syns. Stor stas for både meg og Benedicte at bestemor sto på døren klar til å ta morgenstellet enkelte morgener. (Sannheten er vel derimot at jeg brøla etter mamma og tilbød henne så pent å ta seg av sitt kjære og søte snille barnebarn når sjansen bød seg. Hun klarte forøvrig ikke å si nei! :D)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar