søndag 26. juni 2011

Kjempe fin dag i dyreparken

De to siste ukene har Sølves foreldre vært her. Benedicte har fått mulighet til å bli bedre kjent med farmor og farfar, det har gått bra men hun sier veldig ifra til alle om det ikke er sånn hun har tenkt det.
Makan, så bestemt den lille frøkena vår er blitt! Men, godt at hun har egne meninger :)

Vi har igrunn ikke gjort så mye de to siste ukene, det har vært jobbing og mye prosjekt på hjemmefronten. Malmkommode er blitt montert på soverommet, men ikke vasket og fyllt opp med klær, skap nede i kjelleren til vinter/sommerklær og haugvis av annet skrot er satt opp. Dog ikke fyllt den heller. Jeg har starta å sortere babyklær i praktiske bokser fra ikea.
Ute har vi malt vegger og rekkverk. Og vi har enda en god del igjen. Sølve og faren har sagd ned litt trær og klippet gresset. Ja, vi har gjort litt i hvertfall!
Nå venter noen dager med regnvær, da skal innsiden vaskes og shines opp.

Vi har også vært på sommeravslutning i barnehagen. Kjempe koselig! Men, Benedicte var veldig trøtt og sliten på slutten. Så det var godt å komme seg hjem til senga!

Farmor "ronser" med Benedicte. GØØØY!

Hadde bare tid til å spise litt pølse, før det var rett i....

SANDKASSA!
"MAMMA... SE!!!"

Er jo mest gøy å tømme sanda ut av sandkassa.
På slutten fikk alle barna utdelt kunstmappa si. 

I dag har vi kosa oss i dyreparken. Kjempe heldig med været, og vi kosa oss med lapskaus, rømmegrøt og is! Benedicte kjørte traktor og tog, klappa på de skumle geitene og ropte til løvene. Aller helst skulle hun hoppe inn til ulvene og tigrene var veldig "namnam".
En knall dag rett og slett!

Klar for å ta tog!

Humøret er like godt underveis!

Men, det er også veldig gøy å klatre
på tribunen.

Og opp igjen!

Så en liten hvil.

Før vi ronser :)

Og prøver å stikke av. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar