søndag 14. oktober 2012

Benedicte fyller i dag, tre herlige år!

Nå er det leeenge siden jeg har skrevet her inne. Og det har det vært mange grunner til. Men, vi hopper over all forklaringer (og muligens bortforklaringer) og hiver oss inn på dagens begivenhet.
Nemlig bursdagsfeiring, 3 årsfeiring!
Jeg forstår det som at det sitter noen lengre opp i landet som er litt nysjerrige på hvordan dagen vår har vært, så her kommer det en oppdatering :)

Vi  ordna oss klare til å vekke jubilanten på senga med ballonger, gave, sang og muffins med tre lys.

 På forhånd hadde vi dekka bord, klar til frokost og kos rundt bordet :)

Gavebånd kan brukes til mangt!
 Tidligere har Benedicte vært og plukka seg ut akkurat de serviettene hun ville ha, og valget falt på prinsesse! :)
 Derfor måtte vi ordne så vi hadde ei prinsessedukke tilbords ved Benedicte. Dokka ble veldig godt mottatt fra jubilanten :)
 Ballonger hører med, HURRA!!
 Så slapper vi litt av med barnetv mens vi steller i stand frokost (jada,enda så upedagogisk og farlig det er så får hu se tv her til gårds!)

Etter frokost og en tur ut, så er det tid for å åpne pakker og da må de lekes med! :) 

Etterhvert legger vi på engangsduk på spisebordet, finner fram maling og prinsessestempler og dekorerer spisebordet før middag. Dersom det er noen tvil; dette er jubilantens plass ved spisebordet;)

 Jubilanten hjelper villig til med å stemple og male duken :)

 Så åpner vi noen pakker til før middag :)
 Og under middagen får vi nemlig en fin hilsen fra herlige Sander som synger bursdagssangen til Benedicte. Til stor glede og underholdning under middagen :)
Som seg hør og bør drakk vi brus til middagen med "finglass".

Etter middag lurer vi på om det er noen som er lystne på kake. Da farer 3-åringen rett i skuffene, henter seg asjett og teskje og setter seg godt til rette med stort glis. Dette har hun ventet på! :)


Hun ønsket seg prinsessekake, så vi valgte å lage prinsesseslottkake. På toppen var det en tiara, og vi vant vel knapt å få kaken på bordet før tiaren var revet av kaka og satt der den skal være, på hodet! :) 

Det ble ikke helt slik som vi hadde tenkt. Den ble skjev og skrukkete, men tre-åringen selv var stor fornøyd. Såpass at hun begynte og spise ulike deler av kaken med engang. Og helst rett av kaken, så vi rakk i grunn ikke å ta et bilde av kaken sånn den så ut rett fra kjøleskapet. På dette bilde er kaken godt i gang med å bli plukket fra hverandre.


Omsider fikk vi skjært opp et kakestykke, og da var det bare å spise :)


Etter kaken henta vi fram den siste store pakken. Og der inni var det et dukkehus med lys. Og jammen, så det ut til at det ble godt mottatt. Hun ble sittende en stund og dille og flytte på møbler og dukker :) Servere mat, og sende på do. 
Med andre ord tror jeg at vi alle har hatt en utrolig fin dag :)
For min del sitter jeg iallefall igjen med mange gode minner :)
Tusen takk for alle gratulasjoner til jubilanten! :)