torsdag 21. juli 2011

I`m BACK!!

Nå har det blitt en stund siden forrige blogginnlegg, og det skyldes at pcen min streika! Typisk nok, så får jeg ikke starta opp den så da måtte det bli en ny.
Så nå er jeg klar for å vise fram litt av hva vi har gjort de siste ukene. De har vært veldig begivenhetsrike, slitsomme, effektive og morsomme!

Men, ikke alle har ferie i morgen så jeg må nok bare komme meg til sengs. Får blogge mer i helga :)

Dog, skal jeg dele et bilde av to herlige personer som beriker livet mitt.



























 Ingen er så gode å kose på som morfar syns Benedicte!

Ha en riktig god natt :)

søndag 3. juli 2011

Nye cafemøbler og annet

Idag har vi slått til med skikkelig søndagsmiddag!
Lørdag ettermiddag var vi en tur innom Coop Obs, jeg tråkka som vanlig rundt i mine egne tanker da jeg plutselig hører : "ANN-KRISTIIIIN! De har hørt oss! De har hørt ønskene våre!". Jeg snur meg og ser lettere forvirret ut på min bedre halvdel. Sølve er lite troende, og at han skulle sett lyset inne på obs virka lite trolig.
"Jaha?" spørr jeg, og ser like forfjamsa ut. "De har laga en soddbøtte uten gulrøtter! De har KUTTA ut GULRØTTENE! Sånn som vi ønska!". Nå kan der høres ut som vi faktisk har tatt oss tid til å sende fabrikken et ønske om å få fjerna gulrøttene, men ønskene har vel mer hagla rundt middagsbordet når vi har sitti å pirka ut de vasne smakløse gulrøttene og heller kosa oss med de gulrøttene vi selv har kokt.
Sølve hadde henta et soddspann og sto som et tent lys inne på butikken. Yes! Da var middagen i morgen i boks.

Så i dag har vi kosa oss med sodd, og gjort alt og ingenting.

vi har fått montert den ene utelampa, og vi er kjempe fornøyde!


Overse at vi ikke er ferdige med å male rundt vindu og dører. Men, vi nærmer oss stadig. 


Plantasjen hadde tilbud på oliventre, og jeg har så lenge kunne tenkt meg et. I dag så vi en annlednig for det. Jeg hadde til og med kurven til den klar.



Jeg får ganske ofte rare ideer, og idag fikk jeg endelig satt enda en ide ut i virke. Mine solcellelamper henger  nå fint i noen grener i en stor og smal vase. Så nå blir det lys på kveldene får vi håpe.


Og som det ikke var nok fikk jeg ordna ferdig dørskiltet vårt. Den har jeg også tenkt lenge på.
Så nå får jeg da unna litt ting jeg har hatt liggende, og tatt i bruk ideene. Så får vi se da, etterhvert hvor smart det var.




Til slutt har jeg endelig fått satt opp det fiiiine cafè-settet fra Home & Cottage. Kjempe koselig med flere sitteplasser :)


lørdag 2. juli 2011

Koselig lørdag

I dag har timene blåst avgårde. Frisør, henting av utelamper, innkjøp av puter, leking, mating, og litt rydding. Timene er borte. Men, vi har fylt dem med gode, koselige ting. Stort sett.

Nå har mørket senket seg, jeg og Sølve sitter tilbakelent i sofasenga vår ute på verandaen. Den starta som en enkel gammel seng som fulgte med huskjøpet. Nå har den fått rygg, blitt malt gjentatte ganger, og  er blitt fylt med madrasser. Nå gjenstår å fylle den med uendelig masse puter og myke deilige tepper. Da er vi klar for sene sommerkvelder ute på verandaen. Uansett vær.

Vi starta med å hive i putene vi har kjøpt så langt, tok i bruk putekassen som bord og koser oss i skrivende øyeblikk med jordbær, kaffe og donuts.



Ønsker alle en fin avslutning på lørdagskvelden og en riktig god søndag!