onsdag 30. mars 2011

I dag har vi kjøpt oss nytt

gulvteppe!
Housten teppe fra Skeidar. Skeidar har 25% på alle teppene ut denne uka.
Teppet er litt "grovt" noe som trekker litt ned, så vi skal prøve det på nå i kveld for å se om vi blir fornøyde med fargene. Hvis ikke bytter vi det inn, og da har Sølve lyst på lyst flossteppe. Vi får se!

Sånn er teppet vi har kjøpt i dag.


søndag 27. mars 2011

Nye sengklær

Ettersom jeg ikke fikk vaska rommet til Benedicte til helga hev jeg meg rundt etter jobb i dag og vaska rommet hennes. Og som seg hør og bør skifta jeg på senga hennes og la på helt nye og nyvaska sengklær. Og ja! Jeg syns de er drit kule. Falt pladask når  jeg så de. Litt annerledes enn de hvite eller rosa sengklærne med bamser eller hello kitty.


Så har jeg dekorert en hermetikkboks som hun kan oppbevare litt av kjøkkentinga sine i. Gjenstår og finne bord og stol på rommet hennes. Men, får ta ting på sikt.
Har satt opp en hylle midlertidig som hun kan oppbevare litt i. (LES:rive ut alt av og hive ting utover)





torsdag 24. mars 2011

Lekekjøkkenet er ferdig

Eller i det minste mulig å bruke. Tok virkelig mye lengre tid dette prosjektet enn hva jeg hadde tenkt. Sykdom satte meg på ny ut av spill, og så tok det noen uker igjen før jeg fikk gjenopptatt malingen. Men, i går kveld etter jobb fikk vi endelig montert det og gleda meg veldig til å se hvordan hun tok det i mot idag. Kjøkkenet har samme lille farge som den ene veggen hennes på rommet.
Mulig jeg skal tilføre noe etterhvert, men i dag fikk frøkena vår se lekekjøkkenet sitt for første gang. og hun tok det mot med åpne armer og høye gledeshyl!

Sånn så kjøkkenet ut da vi kjøpte det;

 Og etter noen runder med malingskoster:





Benedicte Sofie i fulle ekstase over kjøkkenet sitt.


Ellers er våren snart her, og jeg har dratt ned inn;


På kjøkkenet var jeg lei av plassmangel. Så jeg har dratt inn en ikea hylle midlertidig. Som får romme vårplanter og dyrking av grønnsaker. 



Har sådd tomat og salat i mini drivhus fra plantasjen. Spent på resultatet!


søndag 6. mars 2011

En laaang oppdatering om alt og ingenting

er vel på sin plass!

Det har som vanlig skjedd en massevis siden forrige innlegg. Men, det som har prega perioden mest er som atter sykdom. Mamma og pappa tok turen fra trøndelag, og dagen før de kom følte  Sølve seg som en "pudding". Dog ikke grunnet av "svigers" kom. Han ble gradvis verre, og etterhvert viste det seg at han hadde lungebetennelse. Etter en runde med pencilin viste det seg at den ikke var sterk nok så han fikk en ny. Mamma og pappa dro hjem etter ei helt fantastisk uke, og da de var vel plassert hjemme klarte Sølve å hoste på seg brist i ribbeinet. Så da falt alt av husarbeid på meg. Jeg følte meg ikke særlig høy i hatten når jeg sto på taket for å måke snø. Jeg siterer meg selv; "Sølve!! Jeg vil ned!!".
Så ble ikke lungebetennelsen noe bedre heller, så etter nok et legebesøk blir det slått fast at han skal kombinere de to typene av pencilin han hadde fått.
Nå er han blitt bedre, men har enda veldig vondt i siden sin. Jeg må ta meg av mest mulig løfting av Benedicte og bøying etter ting. Men, det kan jeg leve med.
Så starta jeg på fredag.. med skikkelig aura-anfall. For så å våkne opp med skikkelig hodepine og følte meg litt uggen lørdag. Vi blir visst ikke helt fri. Men, greit.. har vi lagt fra oss sykdom når våren slår til for fullt er det greit! Da tar jeg gladelig en forkjølelse til.


I barnehagen til Benedicte har det vært arrangert karneval, Benedicte var en liten hare (verdens søteste sådan!). 


Klar for barnehagen
 Hun kosa seg stort i barnehagen den dagen, det merka vi på humøret og klærne. De hadde fått sjokolade og rosiner som de fikk da de slo katta ut av sekken, og hatt disko og dansa masse. Vellykket :)

Se hva som kom i posten til meg før helga;
 ALDRI mer define shampoo eller noe annet tull!
Har bestilt Joico shampoo til Sølve, så er veldig spent på den (om den en gang kommer). Bestiller fra feelunique, så litt tid må man vel beregne før det dumper ned i postkassa :)

Så kom denne herligheten av en almanakk i helga;

Forside

Bakside

I dag kosa vi oss med vafler til lunsj. Nam syns Benedicte.

Og etterpå slår hun til å klatrer oppi stolen sin for første gang i dag helt selv, da var mamma raskt fram med kamera!

Det holder med å klatre opp i stolen sin for å gjøre hu mor stolt!

Til helga kjøpte Sølve inn roser til meg, snill han er <3

Så har vi endelig fått tak i en ny voksduk.

Og Benedicte har fått seg ny parkdress, så nå er hun hvertfall klar for våren :)

Inspirert av et innlegg på bloggen http://www.frumaela.com/2011/02/oppskrift-pa-bestemorruter.html , så er jeg i gang med å hekle bestemorruter. Som etterhvert skal bli et teppe til Benedicte.

Skal bli en fornøyelse og feste tråder på slutten ;)

Benedicte har laga pynt til fastelaven i barnehagen så vi måtte jo pynte opp til helga :)

På vaskerommet har det ikke skjedd så veeeldig mye, men mamma og pappa hjalp meg veldig med å henge opp hyller når de var her :) Så nå faller ting sakte men sikkert på plass.


 Jeg har enda en krig pågående med stuebordet vårt. Endte opp med at jeg malte det hvit, brukte sjablonger å fikk litt tekst på. Så skulle vi lakke bordet og da ble det på ny skjoldete. Så nå venter jeg på vår sånn at vi får bordet ut for å pusse over lakken. Men, det duger som et bord inntil videre.


Da håper jeg alle har hatt en fin fastelavenssøndag! Vi har kosa oss med litt ostepop og sjokolade.
Jeg er enda sjaber, så håper litt søvn gjør underverker for formen min til i morgen.