mandag 12. juli 2010

Så har nok en måned gått siden siste blogginnlegg

Og det skyldes flere ting :)
Jeg har blant annet tatt noen vakter på jobb igjen, jobber ca 60% i fire uker og blir da mye kvelder. Så med Benedicte på dagtid og jobb på kveldstid er det ikke mye tid igjen til blogging og andre trivielle saker :)

I helga har vi kosa oss stort. På fredag tok jeg husvasken mens Sølve jobba. Så når han var ferdig med jobbing og jeg hadde vaska det meste så dro vi tre og Cecilie på HongKong og spiste lunsjmeny (Mye god mat, OG billig!!). Deretter tok vi turen rundt om i Arendal sentrum, før vi slo oss ned på Victor (Cafe red.anm) og inntok kaffe, caffe latte og caffe mocca :D

 
Ser utover Pollen fra Cafe Victor.

 
Mmm..

 Sover godt i vogna mens vi "voksne" koser oss med kaffe :)

Så var det direktesending "Sommerspillet" på tv2 fra Pollen i Arendal så vi tok like greit med oss direktesendinga. Der blant annet Jace Everett, Liv Marit Wedvik og Charter-Svein deltok.

Sommerspillet er i gang :)
 Cecilie er i farta (hu var 30 uker på vei akkurat på fredag, Hurra!). Og for de som lurer så har "gamlefar" med vogn i bakgrunnen ingenting og gjøre med hverken oss eller Cecilie. Vi beklager for at du ble avbildet i det du gikk forbi!

Ettersom Benedicte er inne i en periode da hun ikke sovner før seeeent hver kveld bestemte vi oss for å ta turen til kveldsåpent i Tvedestrand der Mari fra X-faktor deltok (takk Cecilie for rettelse!).

 Koser seg i pappas armer i Tvedestrand. Mens vi hører på Mari synger :)

På søndag fullførte Sølve vasking av gelenderet på verandaen så nå er det klart for beising :)
Hellen og Andrea tok turen på ettermiddagen, kosa oss med rundstykker, frukt og gulrotkake :)

Ellers har vi endelig (noen vil kanskje si omsider?) fått inn nye vinduer på stua og et på Benedictes kommende soverom. Så etter ferien går vi i gang med å pusse opp rommet til Benedicte. Jeg har en hel haug med prosjekter jeg skulle gjort ferdig, så forhåpentligvis har jeg mer nytt og fortelle i dagene framover :)

Benedicte vokser og utvikler seg. Ivirig etter fjernkontroller, mobiler, datamaskiner, ledninger, tv osv.
Her koser hun seg med litt musikk mens hun spiser brødskive med leverpostei ;D

Ha en himla fin dag! ;D