søndag 28. februar 2010

Hjelp oss veldig gjerne...

å vinne et nytt kjøkken!
Vi deltar på konkurranse på byggmakker, for vi trenger jo så gjerne et nytt kjøkken.
Kjøkkenet vårt er falleferdig. Da tenker du sikkert at dette må du se! Og jepp, det kan du selvfølgelig få lov til!
Det er et svært lite bilde, tatt rett før vi flytta inn.

 

Jepp, grusomt sant?
Hvis du syns det, så gå inn på HER og gi oss din nominasjon!! 
Kjøkkenet vårt er lite, og ikke minst gammelt. 
Slitt og ødelagt, så vi hadde satt veldig STOR pris på om DU hjalp oss! :D


 

lørdag 27. februar 2010

Sånn har vi det

Iallefall foreløbig, har massevis av planer men tar litt tid og penger og få opp alt som vi vil ha det. Har riktignok ikke noe på veggene enda, men vi må jo finne noe vi virkelig vil ha først :)
Sølve har jo plutselig blitt veldig kunstinteressert og er aldri enig i min iver for enkelte bilder. Så vi har litt igjen og gå der:P

 
Her har speilet kommet opp på veggen, litt tvil ang høyde enda, men får se det litt an :)

  
Ja, vi har faktisk mørke brun fond vegg på stua (Regner med det spm kommer;P)
Sølve var umulig og ville ikke flytte seg pga spennende curling kamp, så han får tåle og bli delvis avbildet ;P
Tven skal selvfølgelig byttes ut snart :)

  
Vugga til snuppa og kosekroken min ;)

  

 Spisestua :) 

Igjen, absolutt ikke gode bilder, men det får duge :)
Dere får iallefall et inntrykk av hvordan vi har fått det så langt :)


 

tirsdag 23. februar 2010

Første strøk unnagjort!

Da er gangen i ferd med å bli lysegrå :)
Lurer på om jeg skal driste meg til andre strøket nå i kveld også. Blir spennende å se om det blir nok med to strøk :)
Skulle egentlig lagt ut et før bilde, men det får komme når jeg er ferdig ;)

Merkelig følelse

Og søke barnehageplass til vesla. Men, nå er det gjort!
Hu er jo bare fire måneder, Og skal jo være hjemme med mammaen sin leeenge enda.. (Innser nå at snart halvepermisjonstida er over :O )
Vel, nå skal Benedicte Sofie og jeg kose oss litt videre;D


mandag 22. februar 2010

4 mnders kontroll

I dag har lille snupp og jeg vært på fire mnders kontroll :) Det gikk kjempe fint, lille snupp vokser og gror!
Bare få henne til å trives mer på mage, så blir dette bra ;)
Ute snør det igjen, og jeg lurer på om jeg må dra hjem noen påskeliljer eller noe annet friskt som jeg kan ha inne, for å minne meg selv på i disse kalde dager at våren er rett rundt hjørnet :)

 
Se goingene mine koser seg i senga, gleder meg særdeles til det er helg igjen :D 


fredag 19. februar 2010

Nytt stæsj

Som den shopoholicen jeg er, så har jeg selvfølgelig kjøpt inn nye koselige ting til hjemmet vårt :)
Og jeg har jo tidligere lovd bilder av den mye omtalte vedkurven, så i kveld tenkte jeg at det var på tide og vise frem noen herligheter ;)

 
  

  

 
  
  

  

Ble diverse kvalitetet på bildene, ettersom noen er knipsa med mobilen :) Men, skal sies at jeg absolutt ikke har arva pappa sitt fototalent. Desverre! 
 

torsdag 18. februar 2010

Dekorert kubbelys

Jeg har  igjen dekorert noen kubbelys :) Selvfølgelig ble motivet vårt for denne gang også Benedicte Sofie, men også et innslag av vår lille familie.
Ble  fornøyd, litt gøy å forsøke noe nytt fra det jeg normalt ville gjort. Rosa er vel ikke min greie, og da spesielt ikke gammelrosa. Men jeg syns da det ble fint likevel :)

 

  

 
Jeg ser bildene ikke ble helt bra, men dere ser da sånn ca hvordan de ble :)




Dagens middag

Ble kyllingsalat med ciabatta og tzatziki :) (mulig noen stavefeil, men det gidder jeg ikke sjekke opp). Og det var som alltid kjempe godt!
Nå sitter jeg i sofaen og betrakter Sølve mens han multitasker,ja.. du leste riktig multitasker! Dvs.. han ser på ol, surfer på pcen OG drikker vann.

 
Ser det ikke nam ut?? :D (overse den litt for godt stekte kyllingen da;)


Jeg har sett en episode "16 and pregnant" og er rystet. Stakkars liten nydelig guttebarn ble satt til verden av ei på 16 år, som fant ut at hun hadde behov for å være ungdom litt lengre. Dermed ble bestemora satt til å oppfostre ungen. Det stikker langt inni hjerterota, men heldigvis hadde denne gutten en såpass oppegående bestemor som jeg er helt sikker på vil ta godt vare på han :)


onsdag 17. februar 2010

Turbo på kjøkkenet

Det kan vi trygt si jeg var i dag, for i dag har det gått unna!
Starta med at jeg følte jeg var inne for å steike noen brød, når jeg var ferdig sto jeg igjen med 4 brød, 24 boller og 6 store muffins. Dere kan tro Sølve var fornøyd!

 
Baksten ser ikke så fin ut da, men smaken er jo den viktigste! :D

  

  


Fornøyd med dagens bakst :)

Idag kosa vi oss med torsk til middag. Prøvde slik torskefilet, og den var kjempe god. Veldig lettvint å lage på travle dager, så ingen unnskyldning på late/travle dager nei!

Nå sitter Sølve og ser på sprint, jeg følger med litt innimellom. Vi smelter snart nok begge to, for jeg ville tenne så masse lys, og dere kan tro det varmer godt på stua ;)

Bedre sent..

enn aldri!
For her kommer en oppdatering fra helga. Jeg skal prøve å fatte meg i korthet! ;P
Fredag var vi bl.a innom UiA, og Benedicte var selvfølgelig med. Mååå jo ta bilde av tullas første besøk på universitetet.
Hun kosa seg litt på bordet, og sov videre i vogna si etterpå.


Så hopper vi over til søndag, da kosa vi oss stort i dyreparken. Det var for kaldt til at vi ville ta Benedicte opp av vogna, men hun sov veldig godt. Så vi konkluderer med at også hun syns det var veldig koselig:D

 
Sølve ute på tur i Kardemomme by ;)


Vi hilsa på elgen Odin :)

Etter dyreparken var vi en tur innom Plantasjen, og jeg skal si vi ble forundret over hvor mange som hadde tatt turen innom. Bukettene, orkideene, og andre oppsatser ble revet mellom kundene. 
Vi skulle innom for å kjøpe oss to blomster for å ha i den fine kassa vi fikk fra Sølves tante og onkel. Bedre å kjøpe noe sammen, enn å dra hjem en bukett til hver :)


Vel hjemme spiste vi innkjøpt morsdagskake, men det er absolutt helt greit for meg. Den var nemlig knall god:D

Så må jeg bare avslutte med et god bilde av tulla vår, hu er så god og blid ;)

tirsdag 16. februar 2010

God natt

Da er en ny dag over, og jeg har som alltid masse og fortelle! ;P Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ikke blogger oftere. Dere går jo glipp av masse morosame saker! :P
I dag har jeg ikke vært helt tipp-topp stand, så det forklarer iallefall hvorfor jeg ikke har oppsummert denne fantastiske helga vi har lagt bak oss.

Men, i morgen kommer jeg sterkere tilbake. Med bilder.. kanskje med for mange bilder til og med! :)

Ønsker store og små en riktig god natt! :)

 

Avslutter med et skikkelig morratryne bilde av oss to, vi koser oss i senga om morgenen mens han far er på jobb! :D Akkurat sånn ting skal være ;)

tirsdag 9. februar 2010

Mens far steller hjemme alene..

....så skal a mor ut på mary kay party! :)
Skal bli deilig å komme seg ut av hus, uten bleieskift og flaskekoking! :D
Og ikke minst så skal det bli deilig å komme hjem etter noen timer og titte inn til Benedicte Sofie som (forhåpentligvis) sover godt.

Men, først må jeg gjøre mine husmor "plikter", nemlig å lage mat til Sølve kommer hjem fra jobb. I dag blir det eggrøre med spekemat :)
Saken er bare det at jeg vet jo sjelden når Sølve kommer hjem på dagen. Så.. egentlig ender det opp med at jeg får starta opp matlaginga i det Sølve forlater jobben, og når han kommer inn døra er jeg så sliten at Sølve overlates med matlaging og får en halvgrinete baby i hendene :P Mens, jeg måå bare legge meg litt ned på sofaen og se en halvtime med en halvdårlig komiserie av et eller annet slag. Nei, i dag skal jeg servere mannen i mitt liv middag til han kommer hjem ser jeg! ;P

lørdag 6. februar 2010

Cafebesøk

I dag valgte Benedicte og starte dagen enda tidligere enn i går, så klokken halv seks(!) var vi i gang :S
Vi fikk henne til å sove litt mer etter ny mat og bleie, heldigvis! Vi "voksne" var såpass dumme at vi satt oppe og så på tv til halv tre i natt, vi lærer jo aldri!

Vi kom oss etterhvert ut på cafe, kjempe koselig :)


 Mmm.. mor unnet seg en cafe latte :D

 Benedicte Sofie kosa seg i vogna mens hun fulgte med på hva som skjedde i rundt seg :)

Ellers har vi kjøpt oss vedkurv. Så nå slipper jeg å se på veden i gangen. Noe som er ganske så irrriterende, faktisk! Nå drar vi den like greit inn på stua :P
Bilder kommer etterhvert!

Nå blir det å se mer på "fløtepusen" som tilsynelatende vinner mgp. Godt det da iallefall, så slipper vi å arrangere mgp neste år også ;P Kan umulig vinne med noen av årets sanger uansett :)

fredag 5. februar 2010

Endelig fredag!

Fredag er ukens beste dag.. Fordi da har Sølve pappapermisjon, og jeg vet at vi har tid sammen heeeele helga.
Torsdag starter planleggingen av alle utskeielsene og gjøremålene for helga, fredagsmorgen våkner Benedicte uvanlig tidlig (ca 6.30), så blir en av oss småpjusk, deretter bruker vi halve dagen på å spise frokost, ordne oss og komme oss ut, så ender vi som regel opp på noen butikker,handler inn til den obligatoriske fredagspizzaen, drar hjem, duller med Benedicte, så er det leggetid, pizzalaging, pizzaspising, og der er vi utslått framom tven resten av kvelden. Altfor mye bra på tv på fredager, men det liker vi :)

Lørdagsmorgen er det å sove litt lengre enn fredagsmorgen, så står Sølve opp, steller Benedicte, og legger henne tilbake i senga med mammaen. Så setter han seg foran tven og ser skisport. Deretter kommer jeg og snuppa meg opp. Også bruker vi på ny en halv dag på å komme oss ut på et eller annet. Og ettersom været og føret er sånn som det er, og at Benedicte/jeg/Sølve er forkjøla, så ender vi opp en tur på kjøpesenteret også hjem igjen. Da skal vi starte noen oppussingsprosjekter, så setter vi igang. Men, så skal vi lage middag. Og vips så er kvelden over.

Søndag skal vi stå oppog lage oss deilig frokost med kokte egg,kanskje til og med koke kakao. Vel, vi står opp og spiser frokost foran hver vår pc. Sender kanskje kniven til leverposteien mellom oss. Småsnakker litt.
Om mulig gjør vi nesten enda mindre på søndager enn lørdager og fredager. Eller så er søndager dagen for virkelig å få gjort unna ting. Det varierer!

Hver helg blir som regel litt den samme, men jeg elsker helger like mye for hver eneste torsdag som kommer :D

Jeg bør vel sette meg og studere nå, men først skal jeg kose meg litt med den lille familien min :D


Riktig riktig god helg fra oss!

tirsdag 2. februar 2010

Nestsjefen i huset er syk


Og om noen skulle lure.. så er det meg (Ann-Kristin red.anm). Forkjølelsen har slått ut for fulle mugger, og jeg har stort sett vært seng-/sofaliggende i hele dag. Og jeg frykter hvordan det skal bli i morgen.
Benedicte er desverre ikke frisk enda hun heller. Så Sølve får slitt rævva av seg når han må jobbe og ta vare på oss samtidig.

Ute snør det enda, skulle tro det var nok snart. Men, akkurat nå føles våren bare milevis langt unna.
Det minner meg på at jeg bør starte pollenvaksinering snart :O *notere*

For et års tid siden, så var jeg og Sølve på Tenerife og kosa oss med sooola og varmen der nede. Tenker bildene derifra kan kurere litt vinterforkjølelse jeg, så her kommer noen :